Over

caroline schoenmakers

Na haar studie bedrijfseconomie (HBO) is Caroline meteen in een commerciële functie terecht gekomen. De eerste 10 jaar van haar loopbaan heeft zij bij Philip Morris gewerkt in diverse sales- en salesmanagementposities. Ze kijkt met zeer veel plezier terug op deze tijd. Op haar 23ste gaf ze leiding aan een team van 7 man en het jaar erop maakte ze onderdeel uit van het salesmanagementteam. In deze periode volgde ze diverse managementtrainingen en ook een cursus Transactionele Analyse.

De afgelopen 10 jaar heeft ze met veel liefde en passie in en aan haar bedrijf Salesrecruiters gewerkt en het mede gebracht waar het nu staat. Ze voerde duizenden gesprekken met Salesprofessionals en adviseerde honderden klanten, meestal op senior management- en directie-niveau over de arbeidsmarkt en of sales. Daarnaast volgde ze als voorbereiding op de realisatie van haar verdere ambities inspirerende coaching opleidingen.

Tegenwoordig maakt ze ook tijd om management- en directieleden en ondernemers middels persoonlijke coaching te begeleiden. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke en zakelijke doelen.

De combinatie van ervaren en succesvol ondernemerschap, focus op het bereiken van doelen, nieuwsgierig en nuchter, confronterend en inspirerend leidt tot krachtige en blijvende resultaten.

REFERENTIES
  • “Mijn netwerk heeft mij gewezen op de expertise van Caroline. Met mijn duidelijke hulpvraag vond ik eenvoudig aansluiting bij haar. Op een leuke manier zet ze je bij iedere sessie weer aan het denken. Soms best confronterend maar ik merk dat mijn omgeving positief reageert op de veranderingen in mijn gedrag. Voor mij werkt dit en ik ben erachter dat ik niet de enige ben die een frisse kijk op bepaalde situaties of vraagstukken kan gebruiken. Caroline is kritisch, resultaatgericht maar ook geduldig.”

    Jeroen, 45 jaar, Directeur,
  • “Mijn initiële hulpvraag bleek niet mijn werkelijke hulpvraag te zijn. Hier wist je goed doorheen te prikken. De gesprekken en oefeningen hebben me geholpen om inzicht in mezelf te krijgen, milder voor mezelf te worden, meer rust te ervaren en beter naar mezelf te luisteren. Het grappige is dat mijn doel waarvoor ik in eerste instantie bij jou heb aangeklopt, het vinden van een baan, uiteindelijk wel is gelukt. Ik heb het traject als heel leerzaam en positief ervaren.”

    Monique, 29 jaar, Accountmanager,
  • “De sessies heb ik ervaren als zeer prettig en nuttig. Ze waren goed opgebouwd en gestructureerd. Caroline weet goed richting te geven. Ze luistert actief en schroomt niet om kritisch te zijn. Caroline is een betrokken en warme persoonlijkheid, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Door het traject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, enorm bedankt!”

    Arie, 48 jaar, ondernemer,

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Als je op zoek bent naar een coach voor jezelf of voor je organisatie bel me dan vrijblijvend op om te bespreken of mijn werkwijze aansluit.